A nagy népszerűségnek örvendő amszterdami Dekmantel nyolcadik epizódjának főszerepében többek között a Front 242, Theo Parrish, Loraine James és Venetian Snares

A Dekmantel Fesztivál idén visszatér az Amsterdamse Bos klubba – az amszterdami közönség július 29 és augusztus 2 között élheti át ezt a különleges élményt.

A holland szervezőgárda immáron nyolcadik éve pörög a maximumon és idén is egy fullos line uppal örvendeztetik meg az elektronikus zene szerelmeseit. A visszatérő nagy kedvencek mellett, feltörekvő tehetségek set-jeinek is fül-és szemtanúi lehetünk. Theo Parrish egy 10 órás DJ settel érkezik és Philip Glass,33EMYBW, Floating Points és Robert Hood zenéit is élőben élvezhetjük.

A DJ osztag további tagjaiként DJ Harvey, Hunee, Herrensauna XXL (SPFDJ, CEM, Héctor Oaks & MCMLXXXV), Loraine James, Josey Rebelle és JASSS is fellép b2b-ben Low Jack-kel.

Front 242, a japán Goat együttes, Venetian Snares és Steven Stapleton ’Nurse With Wound’ is be van ütemezve a fesztivál programjába. A teljes line up elérhető a Dekmantel honlapján – érdemes csekkolni!