danielorpi

Daniel Orpi

SPANYOLORSZÁG – House / Tech house / Minimal

Daniel Orpi

SPANYOLORSZÁG – House / Tech house / Minimal
A spanyol származású DJ és producer, Daniel Orpi jelenleg Londonban kezd egyre nagyobb hullámokat kavarni az underground zene tengerében. Kevesebb mint egy év alatt olyan kiadóknál láttak napvilágot művei, mint a Kaluki Musik, Stereo Productions, Mr. Nice Guy Records, La Pera Records Nervous Records – ahol ’Get Jiggin’ trackje egészen az 51. helyre ugrott a Beatport tech house listáján és a BBC Radio1-ben is pörgették, olyan kiadóknál, mint a Clarisse Records vagy a Flashmob Records, és olyan nevekkel, mint Armando(PT), Juanito, Kinnerman vagy a The Deepshakerz.
Nem véletlen, hogy több szakmabeli is támogatja őt és előszeretettel játsza zenéit – úgy mint Claude Vonstroke, Chris Lake, Sidney Charles, Michael Bibi, Pirupa, Cuartero, AJ Christou, Miguel Bastida, Alan Fitzpatrick, Detlef, Hector Couto, Eric Powell, Prok & Fitch, Stacey Pullen,De la Swing, Chus & Ceballos, Russ Yallop, Mat.Joe, Eli Brown, German Brigante, Jesse Perez, Mendo, Francisco Allendes, Carlo Lio, Chelina Manuhutu, Latmun, Leon, Gene Farris, Javi Bora, Nhan Solo, Reelow és még sokan mások.
A nagyközönség számos híres klubban bulizhatott már zenéire Barcelonában, Londonban, Moszkvában, Miamiban, Münchenben vagy Liverpoolban… Daniel egy line up-ban szerepelt Steve Lawlerrel, Richy Ahmeddel, Davide Squillace-al, Art Departmentel, Audiofly-al, Kinnermannal, Leonnal, Darius Syrossiannal, Javi Boraval és hasonló nagy nevekkel. Stílusban elég széles skálán mozog a house-tól egészen a tech-house track-ekig – egy biztos, akármelyikről legyen is szó, bármikor képes beindítani egy bulit.