Elektronikus ütemek a Festetics-kastélyban – 2020 július 18-án visszatér az Electric Garden

Jövőre másodszorra kerül megrendezésre az Electric Garden a Festetics-kastélyban, ami mondhatni az eddigi legnagyobb nappali, elektronikus zenei eseményre igazán különleges helyszínen. 2020 július 18-án ismét a festői szépségű kastélyban élvezhetjük a gyönyörű nyári naplementét a legjobb elektronikus ütemeket hallgatva – kell ennél több? Nem csoda, hogy az első felvonás elsöprő sikert aratott, a közönség és a fellépők is odavoltak.

Idén nyáron Nagy Gergő, Szita Balázs, Végh Mátyás hagyományteremtő ötletét a Helikon Kastélymúzeummal a Festetics-kastély kávézójával, a keszthelyi Bloom Barral és a Be Massive csapatokkal karöltve valósították meg. Valószínűleg keresve sem találhattak volna tökéletesebb helyszínt, mint a Balaton déli csücskében elhelyezkedő legszebb és leglátogatottabb kastély udvara Keszthelyen – a Festetics-kastély. A szervezők nem véletlenül választották ezt az extra helyszínt, céljuk, hogy hazánk patinás pontjait megismertessék a fiatalokkal Az ország minden pontjáról érkező vendégek hangulatáról a hazai techno zene elismert képviselői gondoskodtak – Jay Lumen, Metha, Gregory S és Renatoo kora estig pörgették az legjobb elektronikus dallamokat. Ha mindez nem lenne elég, hogy egy igencsak exkluzív eseményt kapjunk, még a résztvevők számát is korlátozták – 1000 főre. Hogy mindez megvalósulhasson, a szervezők egy évig dolgoztak és próbáltak mindent az elektronikus zene szerelmeseinek ízlésének megfelelően kialakítani. Kétségtelenül sikerrel jártak. – egy lenyűgöző kastély, az elektronikus DJ-k krémje, a legjobb techno zenék este 6-tól 11-ig egy gyönyörű nyári naplementével megfűszerezve…

Szóval, ha ezek után éppen azon keseregsz, hogy lemaradtál a nyár bulijáról, van egy jó hírünk – július 18-án irány Keszthely, az Electric Garden a Festecsics-kastélyban. Már most több mint 6 ezer ember érdeklődését keltette fel a Pazar környezet, a különleges atmoszféra és természetesen maga az esemény. És ami még ennél is jobb, a tervek szerint minden évben meg fogják rendezni az Electric Gardent, amin igyekeznek majd hazai producereket, DJ-ket hívni ezzel megismertetve Őket a közönséggel.