Mall Grab, Lou Karsh és DJ Plead új kiadásokkal gyűjt pénzt az ausztrál bozóttüzek enyhítésére

Számos kiadó szintén ígéretet tett arra, hogy Bandcamp bevételüket Ők is erre a célra ajánlják fel.

Számos ausztrál művész osztja meg a még nem kiadott zenéit, hogy pénzt gyűjtsön az országban zajló jelenlegi válság miatt.

Mall Grab, Lou Karsh, DJ Plead, Cop Envy, Escape Artist, Logic1000, Barking és Iota is azok között van, akik kiadtak EP-ket a Bandcamp-en, és minden bevételt olyan szervezeteknek adományoztak, mint például az állami tűzoltóság, a Vöröskereszt és az Első Nemzetek Közösségeinek Tűzoltó Alapja.
A Beats Of No Nation és a Chapter Music ausztrál kiadók szintén jelentettek meg teljes hosszúságú válogatást – Dance For A Future Green és a Chapter Bushfire Benefit. Az előbbiekben Luen & Patch, Jad & The és Philip Budny szerepel, míg az utóbbiban András & Oscar, No Zu és Shandish / Carlyon zenéjét hallhatjuk.
Egyéb helyi impresszumok, mint a Butter Sessions, Animals Dancing, Pelvis, Superconscious Records, Salt Mines, Pharmaceutical Audio is csatlakoznak a segítségnyújtáshoz profitjuk egy részének felajánlásával, a Burning Rose és a NLV Records pedig ugyanezt teszik külföldről..

Csak egy kis ízelítő a jótékonykodó dallamokból:
• Don’t Keep The Fire Burning by Mall Grab
• Against The Flames by Lou Karsh
• Massari for Relief by DJ Plead stb.

Eddig az ausztráliai éghajlatváltozási válság legalább 24 ember és 500 millió állat életét követelte, 1700 házat semmisített meg és több mint hat millió hektár földet égett le miatta, amely terület nagyjából kétszer akkora, mint Belgium. Mivel még hátra van két hónap a nyárból, a katasztrófa mértéke várhatóan növekedni fog.
A tűz miatt több rendezvény is elmaradt, például a Subonic Music Fesztivál, a Lost Paradise és a Falls Fesztivál is. A 23. Rainbow Serpent Fesztivál január 24-én kezdődne a Victoria-ban, Lextonban, de kétséges hogy valóban megvalósul-e, mivel a fesztivál terület egy részre leégett Karácsonykor.

A következő szervezeteken keresztül adományozhat közvetlenül az ausztrál tüzek elleni küzdelem segítésére:
Australian Red Cross Disaster Relief And Recovery
New South Wales Rural Fire Service
Country Fire Authority Victoria
Fire Relief Fund For First Nations Communities
NSW Wildlife Information, Rescue And Education Service
Salvation Army Disaster Appeal

Forrás: source: https://www.residentadvisor.net/news/71558 , https://www.residentadvisor.net