RÓLUNK

logovibe
A Vibe Agency-t Magyarország első DJ Booking és Artist Management ügynökségeként álmodtuk meg és hoztuk létre az elektronikus zene szerelmeseinek. Itthon és külföldön is egy olyan kiemelkedő tehetségekből álló csapattal reprezentáljuk magunkat, amely a lehető legnagyobb erőbedobással, és a leghitelesebben képviseli a house, tech house, deep house, techno, melodic techno és más elektronikus zenei stílusokat.
Ezeket az elveket tükrözi a VA portfóliója is. Nem csupán szolgáltatást szeretnénk nyújtani, hanem az is a célunk, hogy stabil háttérként jobbá tegyük az elektronikus zenei szakmát minden résztvevője számára. Elsősorban a hazai tehetségek felkarolását tűztük ki feladatként, és az Ő karrierjük támogatását, főként külföldön. A másik oldalról pedig külföldi DJ-ket képviselünk hazánkban – ezzel is zökkenőmentessé tesszük a bookingolást, nem csak nekik, hanem az itthoni klubok/promoterek számára is. Ezen kívül egy különleges szolgáltatást is nyújtunk az érdeklődőknek: ez pedig a privát bulik teljeskörű lebonyolítása Magyarországon és külföldön egyaránt.
Mindezeket megfűszerezve minden hónapban megrendezésre kerül a Vibe Agency saját partyja, ahol szeretnénk minél több lehetőséget adni az általunk szerződtetett DJ-knek Budapesten és Európa-szerte.
„We care about your vibes!”
– VIBE AGENCY –
“Wish all the agencies to be professional as Vibe’s one. A pleasure to work with this team, one of the greatest news of this 2020.”
Fabrizio Perdoni
Co-owner - FPWS Artists
“I hope you will be the biggest agency of Hungary. I wish you the best”
Sidney Samson
DJ